נתנאל Admin
מספר הודעות : 727 Join date : 24.01.11
| נושא: מזל טוב יעל! זכית בפרס הקומונה האישית :) Sat Mar 05, 2011 7:32 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]נכון לזמן הזה של המשחק אין אף קומונה יותר מושקעת מהקומונה שלך, היה קרב קשה מאוד מאוד בינך לבין עוד כמה מתמודדים, אבל בסופו של דבר ההחלטתי עם עוד מספר גורמים שמבינים במשחק שהקומונה שלך ראויה לפרס הזה! על ההתמדה שלך, שכתבת כמעט כל יום. על ההקפדה לסכם את האירועים החשובים. וכמובן על כתיבה שכיף לקרוא ורק חיכיתי לדעת מה התוכניות להמשך. אני אשמח להמשיך לקרוא עוד, ושהפרס לא יכניס שאננות והפסקת כתיבה, אז בהצלחה בהמשך את בטח שואלת מה הפרס? אז הפרס הוא - ווטו !מה זה ווטו ומה תפקידו? במהלך מועצות השבט הקרובות את יכולה לשים ווטו על מתמודד, אותו מתמודד ששמת עליו את הווטו לא יוכל להצביע באותה מועצה! וכמובן שהפרס הוא סודי, ורק מי שתספרי לו יידע עליו, אני אפילו לא יספר שפרס הקומונה חולק. חוקי השימוש בוטו:
הווטו הוא חד פעמי! לאחר השימוש הוא לא שווה כלום! השימוש בווטו יכול להתבצע רק עד הפיינל 5. השימוש בווטו - את השימוש בווטו את יכולה לכתוב בקומונה כבר שעלו השאלונים. במידה ואת לא תוכלי להגיע למועצת השבט ותודיעי לי על כך, תכתבי בקומונה למי את רוצה לשים את הווטו. במידה ואת כן תגיעי למועצה את צריכה לכתוב שאת שמה את הוטו על מתמודד מסוים מדיון המועצה עד הקראת הקולות. במידה ועלו הקולות ולא הספקת לשים את הווטו זה יהיה מאוחר מידי! את לא יכולה להעביר את הווטו למתמודד מסוים, רק את יכולה להחליט מה לעשות איתו.המון הצלחה במשחק! ומקווים שתעשי בו שימוש טוב ונכון | |
|
yaeli^^
מספר הודעות : 158 Join date : 01.02.11
| נושא: Re: מזל טוב יעל! זכית בפרס הקומונה האישית :) Mon Mar 07, 2011 6:55 pm | |
| יששששש ההשקעה השתלמה!!! תודה נתנאל ♥♥♥ חכה חכה הצמיד הזה עוד יעשה כאן בלאגנים D: | |
|