נתנאל Admin
מספר הודעות : 727 Join date : 24.01.11
| נושא: יונתן, נטלי החליטה שהיא מעבירה אלייך את פסלון החסינות Tue Mar 08, 2011 4:37 pm | |
| - ♥Natali כתב:
- ליתר ביטחון אני מעבירה את הפסלון שלי ליוני להדחה הקרובה (היום)
יונתן, נטלי מחליטה להעביר לך את פסלון החסינות![You must be registered and logged in to see this link.]כמה חוקים חשובים בנוגע לאליל החסינות: באליל ניתן להשתמש רק פעם אחת לכן עשי זאת בחוכמה. האליל תקף עד למועצת הפיינל 5, לאחר מכן לא ניתן יותר להשתמש בו. במידה ואת מעוניינת להעביר את האליל, עלייך לכתוב כאן למי את מעבירה ועל האדם שהעברת לו לאשר שהאליל הגיע אליו. ניתן לעשות זאת בכל זמן עד שעה לפני מועצת השבט! את האליל ניתן להעביר אך ורק למתמודד מהשבט שלך. במידה ואם המתמודד לא יאשר שעה לפני המועצה שהוא קיבל את האליל, האליל לא יועבר. במידה ואת רוצה להשתמש באליל אך את יודעת שלא תגיעי למועצת השבט, אך יכולה לפרסם הודעה בצירוף לתשובות שלך לשאלון, בה את מכריזה שאת משתמשת באליל באותה מועצה. מקווה שתשתמש בו בחוכמה. [/center] עלייך לאשר שקיבלת את הפסלון - אם לא הפסלון לא יהיה בידייך עדיין, רק אחריי שאישרת! | |
|
YoniIsForever
מספר הודעות : 136 Join date : 28.01.11
| נושא: Re: יונתן, נטלי החליטה שהיא מעבירה אלייך את פסלון החסינות Tue Mar 08, 2011 4:38 pm | |
| | |
|
YoniIsForever
מספר הודעות : 136 Join date : 28.01.11
| נושא: Re: יונתן, נטלי החליטה שהיא מעבירה אלייך את פסלון החסינות Tue Mar 08, 2011 4:49 pm | |
| אוקיי -
תחשוף את הפסלון שיעל נתנה לי, אם הוא יהיה מזויף, תחשוף את של נטלי. אם הוא יהיה אמיתי, אז אל תחשוף את של נטלי. | |
|