נתנאל Admin
מספר הודעות : 727 Join date : 24.01.11
| נושא: לקראת המשימה ביום ראשון Thu Mar 10, 2011 7:32 pm | |
| לקראת המשימה של יום ראשון שתיערך ב 17:30 עליכם לענות על השאלון הבא, ואם לא תענו לא תוכלו להשתתף במשימה, יש לכם עד יום ראשון ב-15:00 לענות על השאלון, זה המון זמן ואין סיבה שלא תספיקו. הכי חשוב: לא לענות יחד, אם אני יגלה שכמה מתמודדים ענו במקריות בדיוק את אותן תשובות הם יפסלו ולא ישתתפו במשימה אני לא מתעסק עם זה, ולא יתן לכם אפשרות לענות מחדש, אז שכול אחד ייקח רגע, יענה לבד ויסגור עיניין.כמה הערות: התשובות חייבות להיות מהמתמודדים שעדיין משתתפים במשחק (לא מודחים). אין אפשרות לשנות את התשובות לאחר השליחה הראשונה. בתשובות לשאלות האלה, אתם לא יכולים לכתוב את עצמכם! חובה לענות על כל השאלות . אסור לתת יותר מאפשרות אחת, אם תתנו אני אקח את הראשונה. התשובות לשאלון לא יפורסמו באופן פרטני , כלומר לא אני לא יגיד הינה התשובות של עומרי למשל, ואת השאר תבינו במשימה. וכמובן שאני יבהיר במשימה שהכול זה חלק מהמשחק ושלא צריך להיפגע מהתשובות, ושכולכם מחויבים לענות עליהם, וגם את/ה אל תשכחו שזה רק משחק.1. מי המתמודד שאתה הכי אוהב במשחק? 2. מי המתמודד שאתה הכי שונא במשחק? 3. מי לדעתך לא היה צריך להגיע לאיחוד? 4. עם מי היית רוצה להגיע לגמר?(בחר אחד) 5. מי לדעתך הולך לנצח את המשחק? 6. מי לדעתך לא יהסס לתקוע לך סכין בגב? 7. על מי אתה הכי סומך במשחק? 8. מי המתמודד הכי טיפש לדעתך? 9. מי האיום הכי גדול במשחק הזה? 10. מי המתמודד שלא מוערך מספיק? 11. מי המתמודד שמוערך יתר על המידה? 12. מי הולך לעוף במועצה הקרובה? 13. עם מי לא היית רוצה להישאר בקשר אחרי המשחק? 14. עם מי מהמשחק לא היית רוצה להיפגש במציאות?אז לא לשכוח לענות בזמן, אבל גם לא לענות מהר מידי, קחו דקה לחשוב על זה וכמובן בלי להתייעץ שאני לא יאלץ לפסול מישהו עוד לפני המשימה. תודה ובהצלחה! | |
|
yaeli^^
מספר הודעות : 158 Join date : 01.02.11
| נושא: Re: לקראת המשימה ביום ראשון Sun Mar 13, 2011 3:38 pm | |
| 1. מי המתמודד שאתה הכי אוהב במשחק? יפתי 2. מי המתמודד שאתה הכי שונא במשחק? רועי 3. מי לדעתך לא היה צריך להגיע לאיחוד? רועי 4. עם מי היית רוצה להגיע לגמר?(בחר אחד) יפתי 5. מי לדעתך הולך לנצח את המשחק? נטלי 6. מי לדעתך לא יהסס לתקוע לך סכין בגב? יובל 7. על מי אתה הכי סומך במשחק? יפתי 8. מי המתמודד הכי טיפש לדעתך? רועי 9. מי האיום הכי גדול במשחק הזה? נטלי 10. מי המתמודד שלא מוערך מספיק? יפתי 11. מי המתמודד שמוערך יתר על המידה? יובל 12. מי הולך לעוף במועצה הקרובה? רועי 13. עם מי לא היית רוצה להישאר בקשר אחרי המשחק? רועי 14. עם מי מהמשחק לא היית רוצה להיפגש במציאות? רועי | |
|